39.Yılımız Kutlu Olsun

Değerli üyelerimiz,

15 Ekim 1985 tarihinde kurulan Derneğimizin 39’uncu Kuruluş Yıldönümünü, 15 Ekim 2024 tarihinden itibaren Genel Merkez ve Şubelerimiz olarak kutlayacağız.

Şimdiden hepimize kutlu olsun. İnşallah hep birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde nice nice yıllara ulaşırız.

Geleneksel hale gelen Emeklilikte 25 yıla ulaşan Dernek Üyelerimize Teşekkür Belgesi verme törenini; her yıl olduğu gibi bu yıl da Genel Merkezimiz ve Şubelerimiz olarak yapacağız.

Genel Merkezimizin Ankara Şubemiz ile birlikte yapacağı kutlama 15 Ekim 2024 Salı günü 14-17 saatleri arasında Bankamız eski Genel Müdürlük Konferans Salonunda yapılacak olup, üyelerimizin ve üye olmak isteyen emeklilerimizin katılımları rica olunur.

Şubelerimiz tarafından yapılacak kutlamalar ise, bölge şartları dikkate alınarak Şubelerimizin belirlediği program dahilinde 15 Ekim 2024 tarihinden itibaren yapılacaktır.

Değerli üyelerimiz,

Çalışmalarımızda ve değerlendirmelerimizde; dün olduğu gibi bugün de kurumsal kimliğimizin verdiği ağırlığı ön planda tutarak olayların sıcaklığından kaynaklı duygusal reflekslerde bulunmadan siz değerli üyelerimizden aldığımız güçle objektif değerlendirmeler yaparak ortak amacımızın; hepimiz için daha iyiye ulaşmak olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz ve inşallah önümüzdeki süreçlerde de özellikle ÖSGV’da (2.Sandığımız da) devrim niteliğinde sağlanan muhteşem kazanım başta olmak üzere son iki yılda sağladığımız diğer tüm kazanımlara ilaveten başkaca kazanımlar da sağlayacağız. Bu konuda en ufak bir endişemiz bulunmamaktadır.

Değerli üyelerimiz.

Çoğalarak büyüyüp güçlenme hedefimize ulaşabilmek için; hep birlikte çalışarak öncelikle halen 3.615 olan üye sayımızı arttırmak zorundayız. Bu konu Derneğimizin olmazsa olmazı olup, bu konuda son dönemlerde bazı üyelerimiz tarafından aktif olarak verilen desteğe ve bundan sonra da verilecek desteklere teşekkür ediyoruz.

Bu değerlendirmeler doğrultusunda, bir kez daha 39’uncu Kuruluş Yıldönümümüz hepimize kutlu olsun. Bu vesileyle başta Değerli Kurucularımız, büyüklerimiz olmak üzere, 39 yıllık süreçte Derneğimiz Genel Merkez ve Şubelerinde görev yapmış, emek harcamış olan ve aramızda bulunan tüm büyüklerimize, arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, aramızdan ayrılanları ise; saygı ve rahmetle anıyoruz.

Vakıflar Bankası Emeklileri Derneği